Opslået af:  Frederik Jærgergaard   President

Opslået af:
Frederik Jærgergaard
President

BOARD MEMBER, marketing manager

Har du flair for markedsføring og kommunikation? Besidder du evner inden for strukturel overblik og er du fuld af spændende idéer? Hvis du kan svare ja til ovenstående, har du nu muligheden for at sprede dine folder gennem et lærerigt og spændende studierelevant arbejde, hvor du er med til at gøre en forskel på dit studie! Vi er nemlig på udkig efter to nye Marketing Managers, der har mod på at tage udfordringen op og blive en del af bestyrelsen.  

Som Marketing Manager vil du indgå i et tæt samarbejde med FEJAA’s nuværende Head of Marketing, og I vil tilsammen styre og koordinere al FEJAA’s markedsføring. Selve markedsføringen koordineres og planlægges i et tæt samarbejde med alle vores samarbejdspartnere. Herigennem får du rig mulighed for at opbygge et godt samarbejde med foreningens mange partnere samt at udfordre dig selv på forskellige niveauer. 

Som bestyrelsesmedlem får du muligheden for at udvikle dine personlige kompetencer samt få stor medindflydelse på fremtidige beslutninger i foreningen. Det forventes i forbindelse hermed, at du deltager aktivt i bestyrelsesmøder og i bestyrelsesarbejdet generelt.

Hvad forventer vi af dig
·       Du studerer HA(jur.) eller cand.merc.(jur.)
·       Du har flair for markedsføring og kommunikation  
·       Du er struktureret og selvstændig, men også god til at arbejde i et team
·       Du har lysten til at arbejde frivilligt og er drevet af at gøre en forskel for dine medstuderende
·       Du er udadvendt og energisk

Hvad tilbyder vi dig?
·       Et spændende studierelevant arbejde med mulighed for personlig udvikling
·       Mulighed for at gøre en forskel på dit studie og udvide dit netværk
·       Erfaring inden for markedsføring, kommunikation og bestyrelsesarbejde
·       En bestyrelse hvor alle hjælper hinanden og arbejder fælles om at varetage erhvervsjurastuderendes interesser i studielivet og erhvervslivet. 

Kontakt og ansøgning:
Send os en motiveret ansøgning, dit CV og andre relevante dokumenter på aarhus@fejaa.dk senest mandag d. 30. september. Vi glæder os til at høre fra dig. Hvis ovenstående skulle give anledning til spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte os på aarhus@fejaa.dk.