Deloitte_logo.png
 

Bobler og tapas hos Deloitte

Torsdag d. 12. april 2018 inviterede Deloitte og FEJAA vores medlemmer fra 4. semester til ”Bobler og tapas hos Deloitte”, hvor det overordnede tema var studieretningsvalg. 

Ikke-navngivet.png

Arrangementet startede sidst på eftermiddagen, hvor medlemmerne blev taget godt imod på stueetagen og hjulpet med at finde lokalet på 21. sal, med den flotte panoramaudsigt. Efterfølgende bød partner, Anja Dalgas, velkommen samtidig med at medlemmerne kunne forsyne sig med sodavand, kaffe og bobler.  

Næste punkt på dagsordenen var Charlotte Sørensen, der stod for et spændende oplæg om b.la. kønsfordelingen i Deloitte. Her blev der efterfølgende lagt op til interaktion mellem medlemmerne og Charlotte, hvor medlemmerne kunne byde ind med deres mening om b.la. godt lederskab og vigtigheden af kønsfordeling.

Derefter blev ordet givet videre til de unge medarbejdere, som var en blanding af både studentermedhjælpere og færdiguddannede. Det unge hold bestod af Line Petersen Kjær, som sidder med selskabsret, Patrick Schmidt Bjørnshauge Holdt, som sidder i legal, Anne Bjærge Højsager, som sidder med transfer pricing, Seckin Tükengün, som sidder med moms og afgifter og til sidst Chris Arcad Bach Anderson, som sidder med personskat. 

Her fortalte de hver især om de havde valgt henholdsvis HA(jur.)-skat eller HA(jur.)-almen, hvad fordelene og ulemperne ved de to studieretninger er, og hvordan de fik jobbet hos Deloitte. Dette bidrog deltagerne med en rigtig god mulighed for at reflektere over, hvad de selv skal vælge af studieretning her til maj.  

Til sidst var der mulighed for at stille spørgsmål til alle oplægsholdere, mens maden blev gjort klar. Kl. 19.15 blev der serveret lækker tapas og endnu flere bobler til alle deltagende i arrangementet. Medlemmer og medarbejdere satte sig og spiste sammen og networkede, og snakken gik i flere timer. 

FEJAA takker både Deloitte og vores medlemmer for et vellykket arrangement og en hyggelig aften.