DIN FREMTID SOM ERHVERVSJURIST 2018

 
 

Onsdag den 21. november løb vores årlige arrangement, Din Fremtid som Erhvervsjurist, endnu engang af stablen. Her bød vi omtrent 200 HA(jur.) og cand.merc.(jur) studerende velkommen på Fuglesangs allé, hvor fire af vores samarbejdspartnere berettigede om, hvad et job hos dem består i.

I år var det henholdsvis Accura, Rambøll, Kammeradvokaten og sidst men ikke mindst, Deloitte, der alle hev nogle studentermedhjælpere og fuldtidsansatte med til arrangementet. Dette gav de studerende på Aarhus BSS en rigtig god mulighed for at få et indblik i, hvordan det er at være studentermedhjælper, men også hvordan det er at arbejde de respektive steder efter uddannelsen.

Efter fire oplæg og en kort pause, åbnede vi slutteligt op til nedre S, hvor vi havde sørget for en lækker buffet, som den attraktive restaurant i Aarhus C, Slap Af, leverede.

FEJAA takker for alle de fremmødte entusiatiske studerendes deltagelse, Memoir for den fantastiske aftervideo og ikke mindst vores samarbejdspartnere, der igen i år leverede spændende og lærerige oplæg.