CA-Akasse.png
 

ERhvervsjuridisk formidling for 1. semester

Dette års årlige introarrangement for 1. semester, blev afholdt i samarbejde med CA A-kasse og skulle give de nye studerende nogle redskaber til deres kommende juridiske eksaminer. Erhvervsjuridisk Formidling blev afholdt onsdag d. 9. oktober, hvor Simon Boye gjorde os den ære, endnu engang at holde oplæg for de nye studerende.

Image+from+iOS.jpg

Efter arrangement har vi spurgt en deltager, hvad hun syntes om arrangementet og svaret lød således:

“Jeg synes, at arrangementet var rigtig spændende og lærerigt. Simon Boye havde et rigtig godt overblik og var også rigtig god til at forklare og formulere sig. Han havde nogle gode inputs til hvordan vi skulle skrive vores skriftlige eksamener, med både eksempler af nogle skriftlige opgaver samt nogle fra egen oplevelse. Overordnet set gav dette arrangement et indblik i hvordan de skriftlige eksamener skulle løses. Man fik en bedre forståelse af hvad der kræves samt også nogle gode råd til at score en højere karakter.”
- Katrine Yousif, 1. semester HA(jur.)

FEJAA takker for den store opbakning fra alle de nye studerende.

En særlig tak til CA for forplejning, Simon Boye for det gode oplæg og Redbull for at sponsorere Redbulls til arrangementet.

Arrangementet startede ud med, at Anne Nørgård og Charlotte Nørgaard Olesen bød de studerende velkommen, og fortalte kort, hvad deltagerne kunne glæde sig til i løbet af arrangementet.

Herefter fik Simon Boye fra Kammeradvokaten ellers lov til at tage over, og påbegynde sit oplæg om juridisk formidling.

Arrangementet tog form som de studerendes forelæsninger, så da klokken slog 17.00, fik deltagerne en pause, hvor CA havde sørget for lækre muffins og litervis af kaffe, så alle kunne holde sig friske og mætte.

Oplægget var tilrettelagt de studerenes fag og Boye havde sørget for eksempler på gode og dårlige besvarelser. Derudover var der gode råd til både den skriftlige, men også den mundtlige juridiske eksamen.

De studerende tastede løs på computeren, og var gode til at stille spørgsmål i pausen, til Simon Boye såvel som til FEJAA-bestyrelsen.