Fejaafeed.png

Image+from+iOS.jpg

Erhvervsjuridisk formidling for 1. semester


Dette års årlige introarrangement for 1. semester, blev afholdt i samarbejde med CA A-kasse og skulle give de nye studerende nogle redskaber til deres kommende juridiske eksaminer.

 
amb%C3%B8ll.jpg

Bliv klogere på dit valg af studieretning

Mandag d. 25. april afholdte vi arrangementet ”Bliv klogere på dit valg af studieretning”. Arrangementet blev afholdt i samarbejde med vores partnere Rambøll Management Consulting og EY.

 
Billede1.png

Kammercafé hos Kammeradvokaten torsdag den 1. november

Torsdag den 1. november åbnede Kammeradvokaten dørene op til deres kontor beliggende på Åboulevarden 49, 8000 Aarhus C. Her inviterede de alle jura- og erhvervsjurastuderende ind til en uformel eftermiddag.

 
Frederik Fynbo

Interview med Frederik Fynbo fra EY

FEJAA har i samarbejde med EY filmet en række interviews, for at give de studerende et indblik i, hvordan det er at arbejde i det store konsulenthus. Dette interview er med Frederik Fynbo, som er studentermedhjælper hos EY.

 
Billede1.png

Kammeradvokatens Sommerakademi 2018

Den 3. juli 2018 modtog jeg en meget glædesfyldt mail. Denne annoncerede nemlig, at jeg var én af de 24 studerende, der fik lov til at deltage på Kammeradvokatens årlige sommerakademi 2018.

 
Billede4.jpg

Bliv klogere på M&A-processen v. Accura

 
Tirsdag 1. oktober afholdte vi arrangementet ”Bliv klogere på M&A-processen” i samarbejde med vores samarbejdspartner Accura.

 
Accura.jpg

Virksomhedsbesøg i København

Mandag den 15. marts afholdte vi vores årlige virksomhedsbesøg i København i samarbejde med vores partnere Accura Advokatpartnerselskab og Rambøll management consulting.


 
Henrik F. Morthensen

Interview med Partner Henrik Fogh Morthensen fra EY

FEJAA har i samarbejde med EY filmet en række interviews, for at give de studerende et indblik i, hvordan det er at arbejde i det store konsulenthus. Dette interview er med Henrik Fogh Morthensen, som er partner hos EY.

 
Deloitte.png

Bobler og tapas hos Deloitte
 

Torsdag d. 12. april 2018 inviterede
Deloitte og FEJAA vores medlemmer fra 4. semester til ”Bobler og tapas hos Deloitte”, hvor det overordnede tema var studieretningsvalg

 
Picture2.png

Konsulent for en dag hos EY
 

Mandag d. 26. februar 2018 inviterede EY og FEJAA vores medlemmer til ”Konsulent for en dag” i EY Huset i Aarhus, for at give de studerende et indblik i hverdagen som konsulent hos et af Danmarks største revisions- og konsulenthuse.

Sk%25C3%25A6rmbillede%2B2019-04-26%2Bkl.%2B13.12.51.jpg

Video: Erhvervsjuridisk Fuldmægtig for en dag

Tirsdag den 23. april afholdte vi i samarbejde med Kammeradvokaten arrangementet “Erhvervsjuridisk Fuldmægtig for en dag”, der belyser dét at arbejde som erhvervsjuridisk fuldmægtig.

 
DFSE18

Video: Din Fremtid som Erhvervsjurist 2018

Onsdag den 21. november løb vores årlige arrangement, Din Fremtid som Erhvervsjurist, endnu engang af stablen. Her bød vi omtrent 200 HA(jur.) og cand.merc.(jur) studerende velkommen på Fuglesangs allé.

 
Troels Bagger Hviid

Interview med Troels Bagger Hviid fra EY

FEJAA har i samarbejde med EY filmet en række interviews, for at give de studerende et indblik i, hvordan det er at arbejde i det store konsulenthus. Dette interview er med Troels Bagger Hviid, som er manager hos EY.

 
Accura.png

Interview med fuldmægtig Nikolaj Grønvald Hansen

Accura har i samarbejde med Studentum, som er nordens største søgetjeneste for uddannelser, udarbejdet interviews med fire fuldmægtige fra Accura. Her interviewes fuldmægtig Nikolaj Grønvald Hansen. 

 
FEJAA KBH TUR.png

Virksomhedsbesøg i København


Hermed en lille vlog fra vores rigtig vellykkede Københavnertur.FEJAA takker alle deltagere og ikke mindst vores partnere for en vellykket og ikke mindst lærerig tur.