EY logo.png

Interview med Troels Bagger Hviid

FEJAA har i samarbejde med EY filmet en række interviews, for at give de studerende et indblik i, hvordan det er at arbejde i det store konsulenthus. Det sidste interview er med Troels Bagger Hviid, som er manager hos EY.

 
 

Tredje og sidste interview er med Troels Bagger Hviid, som er manager hos EY. Troels læste i sin tid sin HA(jur) og Cand.merc.jur på Aarhus BSS og startede ydermere sin karriere hos EY tilbage i 2013 som studentermedhjælper. Troels er dermed den ideelle til at stille op til dette interview og give jer endnu mere indblik i, hvad jobbet hos EY består i.

FEJAA har bedt medstuderende om at stille spørgsmålene, så interviewet er relevant for FEJAAs medlemmer. Spørgsmålene der besvares omhandler både Troels’ hverdag hos EY, men han forklarer også, hvad man skal gøre for at ende hos EY.

Dette er det sidste interview med EY i en række af tre. Hvis du ikke har set de andre interviews, så skynd dig ind på FEJAAFEED og hør mere om, hvordan det er at være henholdsvis partner og studentermedhjælper hos EY.