Kammer sort.png
 

Kammercafé hos Kammeradvokaten torsdag den 1. november

Billede1.png

Torsdag den 1. november åbnede Kammeradvokaten dørene op til deres kontor beliggende på Åboulevarden 49, 8000 Aarhus C.
Her inviterede de alle jura- og erhvervsjurastuderende ind til en uformel eftermiddag, hvor vi blev taget imod i deres store, overdådige lobby med Q&A-stande, hvor man kunne gå hen og stille alverdens spørgsmål til ansatte eller blot netværke hinanden imellem.  

Efter en halv times tid, blev vi henvist til et større lokale, hvor Mattias Chor og Vibe Marlene Hougaard Guldberg, der er hhv. senior manager og manager, bød os alle velkommen.

De indledte først med at fortælle, hvad Kammeradvokaten i det brede er for en størrelse, hvorefter vi fik et indblik i arbejdsgangen hos Kammeradvokat som hhv. advokat, fuldmægtig- og studentermedhjælper.

Kasper Berg, der bistår jobbet som fuldmægtig, sluttede oplæggene af med at fortælle begivenhedsrige anekdoter fra sin tid hos Kammeradvokaten, alt imens hele rummet kontinuerligt brød ud i grin.

Kammercaféen var en meget god mulighed for at høre om juraen i praksis, og gav et nyt, mere positivt syn på hverdagen på et advokatkontor. Samtidig var det en god mulighed for at networke med flere af Kammeradvokatens ansatte samt andre studerende.
- Matilde Lorenzen, HA(jur) 5. Semester.
Billede2.png

Efter omtrent halvanden times oplæg fra ovenstående, blev vi taget imod med DJ, en rigtig lækker buffet og tre friske bartendere, der stod klar til at servere alle de drinks, som hjertet begærede.  

Imens vi indtog vores mad og så småt begyndte at drikke nogle drinks, gik Kammeradvokatens medarbejdere søgende rundt og minglede med os alle. De var enormt interesserede i at høre, hvad vi lavede ved siden af studiet, hvad vores fremtidsplaner var og hvorfor vi havde valgt at læse almen jura- eller erhvervsjura.

Kammercafé hos Kammeradvokaten var overordnet et rigtig godt arrangement! Arrangementet var godt skruet sammen i og med, at der både var mulighed for at snakke med en masse af de ansatte hos Kammeradvokaten og få et indblik i deres hverdag, og samtidig var der brugbar viden at hente til de oplag, der blev holdt. Generelt syntes jeg, at det var et lærerigt og relevant arrangement, uanset hvor langt man er på studiet.
- Line Tagesen, HA(jur) 3. semester

Kammercaféen er dermed et rigtig fedt arrangement, hvis man har lyst til- og mod på at møde andre studerende og lyst til at møde Kammeradvokatens medarbejdere i øjenhøjde under uformelle omgivelser.   

/Jaqueline, Content Marketing Manager, Fejaa.