EY.png

EY

Ernst & Young (EY) er en af verdens største revisions- og konsulentvirksomheder med næsten. 261.600 ansatte (2018) verden over og kontorer i mere end 150 lande. Nyere undersøgelser viser, at EY er den mest attraktive arbejdsplads ifølge nordens business studerende.

EY yder service til alle slags kunder, både helt store globale koncerner, men også mindre lokale virksomheder. Kunderne kan både være fra den private sektor såvel som fra den offentlige sektor.

Kammeradvokaten.png

Kammeradvokaten

Kammeradvokaten/ Advokatfirmaet Poul Schmith er et privat advokatfirma, der beskæftiger over 500 medarbejdere. Firmaet skræddersyer løsninger inden for stort set alle juridiske rådgivningsområder og afslutter årligt knap 2000 retssager. Kammeradvokaten er en arbejdsplads med en uformel kultur, der samtidig har ambitionerne og forretningen i fokus. I 2017 blev Kammeradvokaten for tredje gang i træk kåret som den bedste arbejdsplads i advokatbranchen.

Deloitte.png

Deloitte

Deloitte Touche Tohmatsu (også kaldet Deloitte & Touche, og markedsført som Deloitte) er det største konsulentfirma i verden og en af de fire store revisionsvirksomheder sammen med Pricewaterhouse Coopers, Ernst & Young og KPMG. 

I Danmark er Deloitte det største revisonsfirma og beskæftiger i alt 2.500 ansatte.

Accura.png

Accura

Accura er blandt de førende advokatfirmaer i Danmark. Advokatfirmaet rådgiver en lang række store nationale og multinationale erhvervskunder, finansielle institutioner, private equity-fonde, statsejede investeringsfonde, forsyningsselskaber, offentlige myndigheder, regeringer samt private selskaber og deres ejere.

mckinsey.png

McKinsey & Company

McKinsey er et verdensomspændende konsulent-firma, som rådgiver erhvervsledere og offentlige institutioner. Firmaet findes også i Danmark, hvor det har hovedkontor i det centrale København lige overfor Christiansborg.

Nævnenes hus.png

Nævnenes hus

Nævnenes Hus er en styrelse under Erhvervsministeriet, som leverer sekretariatsbistand til en række uafhængige domstolslignende nævn. Med ønsket om at være Europas bedste klagesagsmyndighed er der fokus på at yde professionel og effektiv juridisk sekretariatsbistand samt at  omgivelserne oplever en åben og tilgængelig kultur.

Ramboll-Logo.png


Rambøll Management Consulting

Rambøll blev grundlagt i 1945 af to ingeniører, Rambøll og Hannemann. Det blev begyndelsen til en rådgivende ingeniørvirksomhed, som over de næste 60 år voksede og blev en af Nordeuropas førende rådgivere.

I dag har Rambøll næsten 300 kontorer verden over og ca. 14.000 medarbejdere.

CA.png

CA A-kasse

CA er en landsdækkende karrierepartner og a-kasse for 60.000 medlemmer inden for business: ledelse, økonomi, kommunikation, HR mv.

Untitled-1.png

Den Sociale Retshjælp

Den Sociale Retshjælp er en landsdækkende non-profit rådgivnings- og interesseorganisation med hovedkontor i Aarhus

 
Beskæftigelse3.png
LLO.png
 
sommerfeldt.png

Beskæftigelsesministeriet

Ministeriets opgaver er at udforme den overordnede politik og styring på Beskæftigelsesministeriets område. Det har udviklet sig til følgende hovedområder og love: Arbejdsmiljølovgivningen, lovgivning om arbejdsløshedsforsikring, arbejdsretlige spørgsmål og arbejdsmarkedsservice. Arbejdsmarkedsservice omfatter den offentlige arbejdsformidling og en aktiv arbejdsmarkedspolitik mv.

Lejernes Landsorganisation (LLO)

Lejernes LO (Lejernes Landsorganisation, forkortet LLO) er en dansk forening for bolig- og erhvervslejere. Organisationen yder juridisk bistand til lejere der i konflikt med deres udlejer.

Kjær Sommerfeldt

Kjær Sommerfeldt er en vinforhandler beliggende i København og Aarhus. I 1901 fik Kjær & Sommerfeldt prædikatet 'Kongelig Hofvinhandler'. 1959 blev året hvor Kong Frederik den Niende udnævnede Kjær & Sommerfeldt til ægte Kongelig Hofleverandør.