Accura.png
Deloitte.png
Kammeradvokaten.png

Virksomhedsbesøg i København

Hermed en lille vlog fra vores rigtig vellykkede Københavnertur. FEJAA takker ovenstående for en vellykket og ikke mindst lærerig tur.

 

 

Som man også kan se i videoen, startede vi ud med brunch hos Accura. Her havde de sørget for en rigtig smagfuld brunch bestående af b.la. laksesandwiches, croissanter, yogourt med mysli samt lækre kolde- og varme drikke. Dernæst bød Mikala Burman velkommen, efterfulgt af oplæg fra Nikolaj Grønvald Hansen, Lærke Louise Jeppesen, Laura Christine Aabling, Claes Holm-Nielsen og Mads Jønson, som hver især kunne fortælle om deres respektive arbejdsområde og om hverdagen hos Accura.

Videre gik turen til Deloitte, hvor partner Kasper Toftemark bød velkommen og dernæst serverede de friske og diverse velsmurte sandwiches, med fyld som kunne tilfredsstille enhver smagsløg. Her havde vi fornøjelsen af at høre b.la. Jannie Christine Steindal, Kasper Bo Olesen, Amanda Merser, Søren Klæbel Slemmensen og Mads Stolberg-Larsen, der ligeledes fortalte om deres spændende arbejdsområder hos Deloitte. Ydermere fik vi spændende og yderst fagligt relevante oplæg omkring b.la. GDPR og blockchain.

Sidst men ikke mindst gik turen til Kammeradvokaten, hvor vi blev taget godt imod af Christine Quitzau med diverse smagsfulde drikkevarer og snacks. Herefter blev vi præsenteret for Casper Majgaard Grønland og Nikolaj Lind, der udfoldede sine kreative evner med en omgang kahoot, efterfulgt af oplæg vedrørende deres arbejdsgang hos Kammeradvokaten. Slutteligt blev vi sendt ned i Kammeradvokatens kantine, som bød på en lækker omgang indisk kylling. Herefter blev vi mødt af en masse søde studentermedhjælpere, som frivilligt var mødt op for at netværke med os.

FEJAA takker ovenstående for en vellykket og ikke mindst læringsrig tur.